#ReuseAuki

Er du ligeså vild med vores glas som vi er? Reuse it please!

Vidste du, at hver dansker bruger 179 kilo emballage pr. år? Glasflasker og krukker er 100% genanvendelige og kan genbruges i det uendelige uden tab i renhed eller kvalitet. Det er en hovedårsagerne til at vi har valgt genbrugsglas til at omfavne vores naturlige kosttilskud.

Giv dine glas nyt liv!

Hos AUKI vil vi ELSKE at se vores smukke glas få nyt liv. 

Vores emballage er noget, vi sætter en ære i at udvikle og producere, og vi vil elske om du vil videreudvikle på glasset og give det en plads i hjemmet. Vores tilskud er ikke produkter, som gemmes væk i skabet, når du har gæster, men tværtimod produkter, vi håber kan få en plads fremme i køkkenet eller på badeværelset.

Giv din emballage nyt liv

Bæredygtighed spiller en stor rolle i vores valg af råvarer, kapsler, labels, glas og låg, og genbrug har spillet en mindst ligeså stor rolle i selve udviklingen. Vi ønsker at forsyne vores kunder med glas, der kan bruges igen og igen, og vi ønsker at gøre det nemt for den enkelte at genbruge.

Derfor har vi designet en række etiketter, som nemt kan sættes på alle vores glas, med forskellige navne, så du nemt kan genbruge glasset til opbevaring af krydderier, perler, tandstikker, elastikker og meget mere! En mere organiseret, bæredygtig og smuk tilføjelse til dit hjem.

Inspiration til DIY projekter med glassene

For eksempel kan du genbruge glasbeholdere til kunsthåndværk, opbevaring, gør-det-selv-projekter eller som vase, drikkeglas eller plantekasse. Bare sørg for at rengøre glasset mellem brug - ellers er det kun fantasien der sætter grænser! Vi håber du nyder at bruge vores produkter ligeså meget som vi nyder at udvikle dem. Rigtig god fornøjelse.

#reuseme #reuseauki #recycle #recycle 

Del din kreativitet

Det vil glæde os utrolig meget hvis du vil dele din kreativitet med os og de mange andre brugere af AUKI. Inspirér hinanden og få gode idéer til hvordan glassene og lågene kan få nyt liv! 

Følg med her:@aukipharma #reuseauki. Du er meget velkommen til at tagge os i dine opslag og stories, så deler vi med glæde på tværs af vores platforme. 

Instagram

Hvad skal der stå på din etiket?

Har du gode forslag til etiketnavne, må du meget gerne dele dem med os. Vi fornyer løbende etiketterne og tilføjer nye.

Send os en mail