Om Auki Pharma

Vores historie

AUKI Pharma var intet andet end en idé. En drøm. Men sådan forblev det ikke. Succes i livet, såvel som i fitnesscentret, begynder med at vinde de små, daglige kampe.

Hos AUKI Pharma drømmer vi om i folkemunde at være førende indenfor marine kosttilskud. Med viden og en holistisk tilgang til ernæring, producerer og udvikler vi naturlige kosttilskud - udelukkende med naturlige kilder til vitaminer, mineraler og øvrige næringsstoffer.

Med egen produktion, distribution og udviklingsfaciliteter i Danmark, sikrer AUKI Pharma kvalitet fra start til slut. Vi fremstiller produkterne enkeltvis og i små partier, så vi opretholder renhed og den nødvendige kontrol så ALLE partier kan spores tilbage til om nødvendigt.

Naturlig, ærlig og effektiv

Det, du ser, er, hvad du får. Vores lager er fyldt med gode, naturlige og effektive ingredienser til at ynde velvære uden brug af kemikalier. 

Vi har søgt verden rundt for at finde nogen af de reneste og mest effektive ingredienser. Vi står ved kvalitet frem for kvantitet og introducerer kun produkter, når vi føler, at de overholder vores kontrolprotokol. Vores omhyggelige sammensætninger er videnskabeligt understøttet af en gennemsigtig ingrediensforsyningskæde.

Videnskab frem for trends

AUKI Pharma leverer videnskabsbaseret ernæring. Videnskabelig opbakning har aldrig været så afgørende, når det kommer til, hvad vi indtager. Det er grunden til at vi hos AUKI Pharma udelukkende vælger vores ingredienser på baggrund af videnskabelige beviser om faktiske effekter, og vi er ikke bange for at gå imod strømmen, hvis videnskabelig data siger noget andet, eller fører os på ukendt landjord. Vi vægter vores kunders helbred og resultater fremfor alt - det kræver ægte produkter med unikke egenskaber som skaber resultater der kan mærkes! 

"Vi gør det, fordi vi brænder for det". Eystein Elttör

Veganske og bionedbrydelige kapsler

Vores veganske kapsler er lavet af HPMC, et plante-afledt materiale, som hverken indeholder irriterende stoffer eller konserveringsmidler. Du finder heller ikke sukker, hvede, majs, mejeriprodukter eller soja i vores kapsler, hvilket er gavnligt for især allergiske forbrugere. HPMC er et naturligt materiale, cellulosefibre, som er vandopløselig og bionedbrydelig. Hold øje med VEGAN mærket på vores emballager hvis du går efter de 100% veganske tilskud.