Fucoidan

Fucoidan benyttes inden for human ernæring, kosttilskud, hudpleje og farmaceutisk forskning. Fucoidan udvindes fra mange forskellige tangarter, heriblandt blæretang, wakame, laminaria og mange andre.

Hvad er fucoidan?

Fucoidaner er langkædede polysaccharider karakteriseret ved en kompleks molekylær struktur og varierende grader af sulfatering og acetylering.

Fucoidaner forekommer naturligt i cellevæggene af brun tang. De fungerer til at beskytte planten mod vandbårne patogener og andre miljømæssige udfordringer.

Hvad bruges fucoidan til?

Undersøgelser foretaget af uafhængige forskningsgrupper rundt om i verden, har undersøgt effektiviteten af ​​fucoidanekstrakter i en bred vifte af indikationer og kliniske omgivelser. Fucoidan benyttes inden for human ernæring, kosttilskud, hudpleje og farmaceutisk forskning.

Få nok fucoidan pr. dagsdosis

Fucoidan i en høj koncentration fra 85% op til 90% er svær at opnå. To parametre er vigtige når du vælger dit fucoidan tilskud. Sørg for at undersøge: 1) mængden af fucoidan, 2) fucoidanens koncentration. Fucoidan i en høj koncentration fra 85% op til 90% er svær at opnå, men det er her at du opnår det reneste og højeste fucoidan indhold. Kig efter ordet "Standardized" i produktbeskrivelsen, efterfulgt af et procentsats. Det svarer til fucoidanens  koncentration eller ensartethed. 

På markedet råder 40%-70% standardiserede fucoidan-produkter. Det betyder ikke, at jo mere af de 40% fucoidan du indtager, jo højere effektivitet vil du opnå. Fordi videnskaben har ikke identificeret præcis, hvilke bestanddele eller interaktioner mellem bestanddelene, der er ansvarlige for virkningerne, som observeres ved brug af Fucoidan. Derfor er det bedst at vælge høje koncentrationer med så meget som muligt i.

Et glas Therapeutic®Fucoidan indeholder 30 gram fucoidan ekstraheret fra laminaria, højere end/eller lig med 90% i koncentration. Hvert glas indeholder 60 vegetabilske kapsler, med 500 mg. fucoidan i hver. 

Videnskab frem for trends

AUKI Pharma leverer videnskabsbaseret ernæring. Videnskabelig opbakning har aldrig været så afgørende, når det kommer til, hvad vi indtager. Det er grunden til at vi hos AUKI Pharma udelukkende vælger vores ingredienser på baggrund af videnskabelige beviser om faktiske effekter, og vi er ikke bange for at gå imod strømmen, hvis videnskabelig data siger noget andet, eller fører os på ukendt landjord. Vi vægter vores kunders helbred og resultater fremfor alt - det kræver stærke produkter med unikke egenskaber som skaber resultater der kan mærkes! 

"Vi gør det, fordi vi brænder for det". Eystein Elttör