Fremstilling og teknologien bag

Auki Pharma benytter forskellige teknologier for at opnå den højeste biotilgængelighed af næringsstofferne i vores råvarer. Vores benyttede teknologier er skånsomme for at bevare næringsværdier og funktionaliteten af de marine ingredienser i vore råvarer, samtidig arbejder Auki Pharma for at udnytte råvarerne op til 100% med metoder, så vi undgår spildprodukter og affald i produktionen.

Fisk og fiskeingredienser har høje næringsværdier og høj biotilgængelighed, derfor består teknologien i at behandle råvarerne skånsomt uden at ødelægge de naturlige kvaliteter og værdier.

Vi producerer fiskeprotein ved lave temperaturer for at bevare op til 100% af det oprindelige protein, desuden hydrolyserer vi proteinet med enzymer til aminosyrer for at opnå en 100% vandopløselighed af fiskeproteinet.

Med tang og tangingredienser benytter vi andre teknologier, da naturligt tang er tungt fordøjeligt og biotilgængeligheden af ingredienserne er lave.

For nuværende arbejder vi med brunalger og bioaktive ingredienser i brunalger, hvor vi benytter flere forskellige arter, som behandles ved forskellige metoder for at udtrække bl.a. fucoidan og andre unikke polysakkarider, uden at ødelægge de øvrige ingredienser i tangen og især blæretangen. Fucoidaner har en høj diversitet og er forskellige fra tangart, lokalitet og årstid, derfor er det nødvendigt at benytte flere tangarter og teknologier, der er tilpasset den enkelte tangart.

Videnskab frem for trends

AUKI Pharma leverer videnskabsbaseret ernæring. Videnskabelig opbakning har aldrig været så afgørende, når det kommer til, hvad vi indtager. Det er grunden til at vi hos AUKI Pharma udelukkende vælger vores ingredienser på baggrund af videnskabelige beviser om faktiske effekter, og vi er ikke bange for at gå imod strømmen, hvis videnskabelig data siger noget andet, eller fører os på ukendt landjord. Vi vægter vores kunders helbred og resultater fremfor alt - det kræver ægte produkter med unikke egenskaber som skaber resultater der kan mærkes! 

"Vi gør det, fordi vi brænder for det". Eystein Elttör

Image with text

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Button label